Darzenu sacepums

2006. gada 21. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. pannā nedaudz ielej eļļu pa visu virsmu
2. plānās šķēlītes griež kartupeļus, uzkaisa nedaudz sāli
3. burkānus šķēlītēs, puravu vai sīpolu, puķukāpostu
4. sagriež žāvēto gaļu vai malto gaļu (bet parasti - bez gaļas!)
5. ābolu vai skābu gurķi (nedaudz!), papriku
6. sēnes (var bez)
7. zaļos zirnīšus vai kukurūzu
8. sataisu krējumu + pienu + kečupu + garšvielas + sāli un pārleju tam visam pāri
9. cep cepeškrāsnī diezgan ilgi - ne mazāk par 45 min. (gatavību nosaka izķeksējot kartupeļa vai burkāna šķēlīti un pagaršojot)
10. Visas sastāvdaļas var variēt - pielikt citas un atņemt nosauktās, tāpat lietot garšvielas un zaļumus
Uz augšu