Speķa piradzini

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai: 1000 g miltu
  • 200 g sviests vai margarīns
  • 30 g raugs
  • ½ l piena
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 600 g žāvēta speķa
  • 2 gb sīpoli
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Speķi sīki sakapā ar sīpoliem, pieliek piparus.
  2. Gatavo rauga mīklu. Mīklu izveltnē, uzliek sagatavoto speķi, pārklāj ar mīklu. Virs katras speķa piciņas ar glāzi nospiež pīrādziņu, uzraudzē, pārziež ar olu un cep apm. 15 – 20 min. 210 - 220 °C temperatūrā.
  3. Pildījumam speķi sagriež mazos, četrstūrainos gabaliņos, pievieno sasmalcinātu sīpolu, piparus, cukuru un ķimenes pēc garšas. Ja vēlas, speķi ar sīpoliem var viegli apcept

Komentāri

Valērija Svetlakova 2015. gada 30. decembris 13:27
Tak tur jau pašam arī nedaudz jāskatās cik jāliek nevis visu pēc receptes darīt...visu dzīvi jau neteisīs ēdienu pēc receptēm visu pašam vajag nogaršot taisot tad arī nevajadzēs vainot citus.
Andris 2012. gada 3. augusts 11:26
Iespējams eļlas par maz,otrkārt,pirms likt krāsni,vajadzēja uz min.10 paturēt pīrāgus siltumā,lai drusku uzbriest.
Dace 2012. gada 14. aprīlis 13:49
nu recepte ir galiigi garaam, es nezinu kaa sanaak un arii neuzzinaasu, jo peec siis receptes var pagatavot piiraadzinjus tikai tie, kas jau ir gatavojusi rauga miiklu, jo seit nav ne vaarda pat to kaa pagatavot un uzraudzeet pasu miiklu. viss kas receptee rakstiits ir taapat saprotams, ka miikla ir jaapagatavo un jaauzraudzee, lai piiraadzinjus pagatavotu, bet vajadzeetu buut rakstiitam, kaa pagatavot miiklu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes