Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas sacepums

2005. gada 22. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Gaļu, olu, sakapātu sīpolu, izmērcētu baltmaizi un garšvielas samīca viendabīgā masā. Pusi masas liek taisnstūra formas cepamajā veidnē, kas iepriekš ietaukota un izkaisīta ar rīvmaizi. Katru Pik-Nik siera desiņu ietin bekona šķēlē un liek uz maltās gaļas. Pārliek ar otru pusi maltās gaļas, piespiež. Cep 200 grādu karstumā apmēram stundu. Nedaudz atdzesē, izņem no formas un sagriež šķēlēs. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem , vārītiem kartupeļiem, rīsiem, kā arī aukstajā galdā vai uz sviestmaizēm. LABU APETĪTI!
Uz augšu