Sākums > Receptes > Zupas

Kolrābju krēmzupa

2005. gada 9. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Dārzeņus sagriež kubiņos un apcep sviestā (eļļu nevajadzētu izmantot, jo tieši sviests rada tīkamu, maigu garšu).
2. Dārzeņus pārlej ar liellopu gaļas buljonu un vāra, kamēr tie mīksti.
3. Tad pielej pienu, visu vēlreiz uzkarsē. Pievieno sāli pēc garšas.
4. Gatavos dārzeņus sasmalcina ar blenderi vai mehānisku smalcinātāju. Ja ēdienu vēlas sātīgāku, zupai pievieno arī saldo krējumu. Īpašas garšvielas tai nav nepieciešamas, jāpievieno vienīgi sāls un, ja zupu vēlas pikantāku, arī pipari.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu