Sākums > Receptes > Zupas

Skābeņu un spinātu krēmzupa

2006. gada 19. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Sagrieztu sīpolu apcep eļļā. Skābenes, spinātus, pētersīļus un melisu sakapā.
2. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos, pievieno sīpoliem, pacep, tad pielej baltvīnu un buljonu un vāra līdz kartupeļi ir mīksti.
3. Tad pievieno sakapātos zaļumus un pavāra vēl 5 min.
4. Zupu sablenderē līdz biezeņa konsistencei, pievieno sāli un piparus.
5. Gatavu zupu šķīvī izrotā ar saputotu saldo krējumu, katrā šķīvī ieliek vārītu paipalu oliņu. Var pievienot citrona šķēlīti vai dekorēt ar zaļumiem pēc izvēles!

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu