Sākums > Receptes > Zupas

Vistas frikadeļu zupa

2006. gada 19. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Frikadelēm: pie maltās gaļas klāt piejauc sakultu olu, rīvmaizi (lai gaļa labāk turētos kopā), sāli un piparus (pēc garšas). Ar ūdenī samitrinātām rokām veido bumbiņveida frikadeles.
2. Ūdenī no sākuma liek vārīties kubiņās sagrieztus burkānus (jo tie ilgāk vārās).
3. Tad sagriež kubiņos kartupeļus un liek klāt, pieliek garšvielas (pēc garšas), lauru lapu.
4. Kad burkāns mīksts un kartupelis teju arī, pievieno frikadeles un vāra vēl ~ 15 - 20 minūtes.
Pasniedzot pievieno svaigus pētersīļus, ja vēlās, var pievienot skābo krējumu.

Labu apetīti!
Uz augšu