Saldie bumbieri vīna un ogu želejā

4 1
Saldie bumbieri vīna un ogu želejā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 6 cieti bumbieri
  • 200 ml ml sarkanvīna
  • 3 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. dzērveņu vai upeņu želejas
  • 1 kanēļa standziņa

Pagatavošana

30 min.
  1. Ielej sarkanvīnu mazā katliņā, kur bumbierus var salikt stāvus vienā kārtā citu pie cita.
  2. Uzkarsē vīnu, iemaisa cukuru un upeņu želeju, pievieno kanēļa standziņu.
  3. Bumbierus nomizo un liek katliņā sarkanvīnā. Vāra uz mazas uguns 10 minūtes. Laiku pa laikam aplaista bumbierus ar vīna sīrupu.
  4. Noņem katliņu no plīts, ļauj bumbieriem atdzist šķidrumā. Izņem kanēļa standziņu un sakārto bumbierus pasniegšanai. Sīrupu pasniedz pie bumbieriem kā mērci.

    Lai labi garšo!
    Noņem katliņu no plīts, ļauj bumbieriem atdzist šķidrumā. Iz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti