Sākums > Receptes > Deserti

Saldie bumbieri vīna un ogu sīrupā

2005. gada 8. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Ielej sarkanvīnu mazā katliņā, kur bumbierus var salikt stāvus vienā kārtā citu pie cita.
2. Uzkarsē vīnu, iemaisa cukuru un upeņu želeju, pievieno kanēļa standziņu.
3. Bumbierus nomizo un liek katliņā sarkanvīnā. Vāra uz mazas uguns 10 minūtes. Laiku pa laikam aplaista bumbierus ar vīna sīrupu.
4. Noņem katliņu no plīts, ļauj bumbieriem atdzist šķidrumā. Izņem kanēļa standziņu un sakārto bumbierus pasniegšanai. Sīrupu pasniedz pie bumbieriem kā mērci.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu