Maigais vistas gaļas žuljēns

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 150 g siera
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • 5 ēd. k. skābā krējuma
  • 150 ml saldā krējuma
  • Svaigs rozmarīns
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju sagriež un apcep eļļā.
  2. Pievieno sagrieztu sīpolu pāris daiviņas, smalki sagriezta ķiploka.
  3. Kad vista nedaudz apcepusies, pievieno skābo krējumu. Apcep.
  4. Kārto masu cepešpannā, pievieno sāli, piparus, pārlej ar saldo krējumu.
  5. Pārber vistu ar sarīvētu sieru, uzliek svaigus rozmarīna zariņus un liek krāsnī, 200 grādos, līdz siers kārtīgi izkusis (~10 minūtes).

    Labu apetīti!
    Pārber vistu ar sarīvētu sieru, uzliek svaigus rozmarīna zar...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas