Cēzara salāti ar parmas sieru

5 1

Sastāvdaļas

  • 170 g romiešu salātu lapu
  • 80 g vistas filejas
  • 2 paipalu olas
  • 20 g Parmas siera
  • 20 g Parmas siera pulvera
  • 2 šķēles sendvidžu maizes grauzdiņiem
  • Mērcei: 150 g olīveļļas
  • 40 g balzametiķa
  • 60 g Parmas siera pulvera
  • 15 g sojas mērces
  • 35 g anšovu vai ķilavu filejas
  • Daiviņu ķiploka

Pagatavošana

1 min.
  1. 4 salātu lapas kārto uz šķīvja, pārējās saplucina. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep. Sablenderē visas mērces sastāvdaļas. Vistu, salātu lapas un Parmas siera pulveri sajauc ar sagatavoto mērci. Uzrīvē Parmas sieru, pārber grauzdiņus, dekorē ar vārītu paipalu olu pusītēm.

Komentāri

Ilgars 2012. gada 12. novembris 22:44
Es vistas filejas vietā ieliku kūpinātu liellopa gaļas steika šķēlītes. Parmas siera nebija, taču paņēmu 50g dzintara kausētā siera. Olīveļu neēdu jo reliģija neļauj, pieliku sviestu sanāca tīri labi. Varētu būt pat labāk.
Bet paldies par recetpi. Sanāca ļoti labi Cēzara salāti
inese 2011. gada 5. septembris 22:38
A kas ir tas merces sastavdalas,ka tad to gatavot?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti