Mīļa sirsniņa

2005. gada 6. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno miltus, cepamo pulveri un iecilā saputotos olu baltumus. Masu liek ar cepamo papīru izklātā veidnē 1cm biezā kārtā un mērenā karstumā izcep. Atdzesētu biezā kārtā pārklāj ar vīna krēmu. Krēmam: pudiņa pulveri sajauc ar apelsīnu sulu, vīnu, cukuru, vanilīncukuru un maisot karsē, līdz masa sabiezē. Karstajā masā iemaisa nomizotu, mazos gabaliņos sagrieztu ābolu un pievieno apelsīnu sulā uzbriedinātu želatīnu. Aukstumā sastindzina. Tad ar sirdsveida veidnīti izspiež kūciņas. Rotā ar jāņogu ķekariem vai citām ogām.
Uz augšu