Vistas filejas gabaliņi medū

4 1
Vistas filejas gabaliņi medū
Foto: Depositphotos.com
Ātri pagatavojama vistas fileja ar saldeni sāļām notīm garšā. Patiks kā lieliem, tā maziem!

Sastāvdaļas

  • 1 vistas fileja
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Pipari
  • Mērcei:
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. sinepju
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • Piedevām:
  • 100 g rīsu "Basmati"
  • 50 g zaļo pākšu pupiņu

Pagatavošana

40 min.
  1. Pagatavo medus un sinepju glazūru. Ieliec bļodā medu, sinepes, pielej sojas mērci un olīveļļu. Visu sajauc viendabīgā masā. Tai jābūt tekošai kā medum.
  2. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos, tad sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava.
  3. Sagatavoto mērci pārlej pāri vistas gabaliņiem tur pat pannā un kārtīgi samaisa, lai katrs gabaliņš būtu ar mērci. Dažas minūtes vēl pakarsē.
  4. Kā piedevas pasniedz vārītus rīsus un blanšētas zaļās pākšu pupiņas.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni