Nēģu rasols

4 1

Sastāvdaļas

  • 210 g nomērcētas siļķes
  • 200 g vārītas liellopu gaļas
  • 1 vārīts kartupelis
  • 150 g konservēto zaļo zirnīšu
  • 1 ābols
  • 3 cieti vārītas olas
  • 100 g ceptu nēģu
  • 200 g skāba krējuma
  • 20 g sinepju
  • 200 g marinētu gurķu
  • Zaļumi, sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Nomērcētu siļķi, vārītu gaļu, vārītus kartupeļus, nomizotus gurķus un ābolus un nēģus sagriež sīkos kubikos, pieliek zaļos zirnīšus un sajauc ar skābu krējumu, kas sajaukts ar sāli un sinepēm. Tad liek salātu traukā, rotā ar olu ceturtdaļām un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti