Soļanka

2005. gada 5. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Pirmo uz pannas apcep gaļu smuki brūnu, tad liek klāt sīpolus - sacep, vēlāk burkānus – sacep, pēdējos sacepina ar visu iepriekš minēto kopā gurķus, tad pieliek kečupu, atkal apcepina, pēdējos liek nedaudz miltu, kas ir ietumēšanai, samaisa, sacepina(visa padarīšana līdz šim brīdim notiek pannā, vēlams, dziļajā).
2. Ņem katlu, ielej nedaudz verdoša ūdens un tajā iegāž pannas saturu, tad no krāna ielej ūdeni uz aci, cik grib biezu un daudz, vāra, lēnā garā maisot, lai miltus nepievelk pie katla dibena.
3. Kad gaļa mīksta, iespiež ķiplociņu un uzber dilles ar lociņiem. Tad samaisa un izslēdz gāzi, ļauj ķiplociņam ievilkties pāris minūtes un ēd ar krējumu un baltmaizi.
Uz augšu