Citronu kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s kviešu miltu
  • 1/2 glāze/s saldā krējuma ( 35%)
  • 1 citrons
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

40 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar 1/2 cukura, pievieno rīvēta citrona miziņu un sulu, izsijātus miltus. Ar atlikušo cukuru saputo olu baltumus.
  2. Masā iemaisa saputotu putu krējumu un saputotus olu baltumus. Cepeškrāsni uzsildam līdz 200 grādiem.
  3. Mīklu liek ar taukvielām ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cepeškrāsnī cep 200 grādos 20 minūtes gatavu.
  4. Atdzisušu liek uz lēzena trauka, pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Atdzisušu liek uz lēzena trauka, pārkaisa ar pūdercukuru....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Sigita 2012. gada 3. novembris 11:39
Loti garda un nekas nenoplok
Adelīna 2012. gada 17. oktobris 17:10
Mmm, ļoti garšīgi, PALDIES!! <3
Mārtiņš 2010. gada 31. oktobris 19:42
Es dodu trīs acis. Kūka garšīga, bet noplaka pēc pāris minūšu cepšanās.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize