Liellopa maltās gaļas mērce skabajā krējumā

4 1
Liellopa maltās gaļas mērce skabajā krējumā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g liellopu maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ēd. k. kviešu miltu
  • 1 glāze/s ūdens vai buljona
  • 100 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltai gaļai pieliek klāt sagrieztus sīpolus un pielej nedaudz ūdeni un uz pannas sautē, līdz gaļa palikusi mīksta un ēdama.
  2. Tad pievieno buljonā vai ūdenī atšķaidītus miltus, sāli, skābo krējumu un vāra 5 - 10 minūtes.
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Tad pievieno buljonā vai ūdenī atšķaidītus miltus, sāli, skā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Normunds 2015. gada 19. jūlijs 17:48
Par cik praktiski neko neprotu gatavot, pamēģināju šo recepti un viss izdevās patiešām fantastiski! Ātri un ļoti garšīgi. Liels paldies autoram.
Dāvis 2014. gada 15. janvāris 19:40
Garšīga un vienkārša recepte! Vienīgi ūdeni samaisīju vēl ar saldo krējumu un skābo krējumu pievienoju pašās beigās. :) Super!
kitija 2013. gada 2. jūlijs 18:05
ļoti garšīgi sanāca. paldies par recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni