Garfīlda ņamma - lazanja

4 1

Sastāvdaļas

  • Lazanjas plāksnes
  • 300 g maltas gaļas
  • Tomātu pasta vai tomāti savā sulā
  • Sarīvēts siers
  • Sīpols
  • Baltajai mērcei
  • 2 ēd. karotes miltu
  • 100 g sviesta
  • Piens vai krējums
  • Garšvielas - baziliks vai muskatrieksts

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriez sīpolu un apcep malto gaļu. Pievieno tomātu pastu vai tomātu savā sulā, sāli, piparus vai citas garšvielas pēc paša vēlēšanās
  2. Katliņā izkausē sviestu un apgrauzdē miltus. Pievieno pienu vai krējumu un garšvielas. Sildi un lēnas uguns, kamēr izveidojas mērce.
  3. Lazanjas plāksnītes uz mirklīti iemērc verdošā ūdenī. Kad tās kļuvušas mīkstākas, noklāj ar tām veidnes pamatu. Virsū liec balto mērci, maltās gaļas mērci un uzkaisa sieru. Tad atkal liec kārtu lazanjas plāksnīšu un visu atkārto. Pēdējai lazanjas plākšņu kārtai pārlej palikušio balto mērci un kārtīgi apkaisi ar sieru.
  4. Veidni liec cepeškrāsnī. Cep, kamēr siers kļūst brūns.
  5. Lazanju sagriež gabalos pēc izvēles, bet var arī ēst kā Garfīlds - ar lielo karoti, pa taisno no veidnes!

Komentāri

Madara 31. augusts 13:06
kopš mamma sāka gatavot no šīs mājas lapas tie ir mani mīļākie ēdieni
baibat 31. augusts 12:48
mans mīļākais ēdiens
ēdajs 13. augusts 20:42
eh est var

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes