Garfīlda ņamma - lazanja

3 1
Var ēst kā Garfīlds - ar lielo karoti, pa taisno no veidnes!

Sastāvdaļas

  • Lazanjas plāksnes
  • 300 g maltas gaļas
  • Tomātu pasta vai tomāti savā sulā
  • Sarīvēts siers
  • Sīpols
  • Baltajai mērcei
  • 2 ēd. k. miltu
  • 100 g sviesta
  • Piens vai krējums
  • Garšvielas - baziliks vai muskatrieksts

Pagatavošana

45 min.
  1. Nepieciešamie produkti.
    Nepieciešamie produkti.
  2. Sagriez sīpolu un apcep malto gaļu. Pievieno tomātu pastu vai tomātu savā sulā, sāli, piparus vai citas garšvielas pēc paša vēlēšanās
    Sagriez sīpolu un apcep malto gaļu. Pievieno tomātu pastu va...
  3. Katliņā izkausē sviestu un apgrauzdē miltus. Pievieno pienu vai krējumu un garšvielas. Sildi un lēnas uguns, kamēr izveidojas mērce.
  4. Lazanjas plāksnītes uz mirklīti iemērc verdošā ūdenī. Kad tās kļuvušas mīkstākas, noklāj ar tām veidnes pamatu. Virsū liec balto mērci, maltās gaļas mērci un uzkaisa sieru. Tad atkal liec kārtu lazanjas plāksnīšu un visu atkārto. Pēdējai lazanjas plākšņu kārtai pārlej palikušio balto mērci un kārtīgi apkaisi ar sieru.
    Veidni liec cepeškrāsnī. Cep, kamēr siers kļūst brūns.
    Lazanjas plāksnītes uz mirklīti iemērc verdošā ūdenī. Kad tā...
  5. Lazanju sagriež gabalos pēc izvēles.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Madara 2016. gada 31. augusts 13:06
kopš mamma sāka gatavot no šīs mājas lapas tie ir mani mīļākie ēdieni
baibat 2016. gada 31. augusts 12:48
mans mīļākais ēdiens
ēdajs 2016. gada 13. augusts 20:42
eh est var

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni