Kartupeļu vafeles

3 1
Kartupeļu vafeles
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s vārītu kartupeļu masas
  • 4 ēd. k. sviesta vai margarīna
  • 1 ola
  • 3/4 glāze/s miltu
  • 0.5 glāze/s piena
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestu un cukuru saputo, pievienojot olas dzeltenumu, tad iemaisa kartupeļu masu, garšvielas, pienu, miltus un beigās stingrās putās sakultu olas baltumu.
  2. Vafeļpannu sakarsē un ietauko, tad no masas cep vafeles.
    Vafeles pasnies kā piedevu gaļai vai zivīm. Var baudīt kopā ar krējumu un svaigiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni