Tunča pastēte

2005. gada 14. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Tunci un sēnes notecina;
2. Tunci, šampinjonus un dilles liek virtuves kombaina traukā - sasmalcina;
3. Pievieno maizes rikas, olas, krējumu un jogurtu;
4. Uzkaisa estragonu, piparus un sāli. Visu samaļ.
5. Maisījumu liek garenā cepamajā veidnē (tilpums - 1 litrs), apklāj ar alumīnija foliju.
6. Pastēti cep krāsnī 175° C apmēram 50 minūtes.
7. Atdzesē, neizņemot no veidnes.
8. Pastēti sagriež šķēlēs un pasniedz ar salātiem un maizi. Var izrotāt ar citrona šķēlītēm un dillēm.
9. * Tunča pastēti var cept arī mikroviļņu krāsnī. Pastētes mīklu liek mikroviļņu krāsnij piemērotā traukā, uzliek vāku un ar pilnu jaudu (maks. 800 W), cep 8-10 minūtes.
10. Lai labi garšo!
Uz augšu