Vaniļas krēms

3 1
Vaniļas krēms
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s piena
  • 2 olas
  • 1 tējk. kviešu miltus
  • 4 ēd. k. cukura
  • 1 pac. vanilīna cukura
  • 1 glāze/s saldā krējuma
  • 1 tējk. ar kaudzīti želatīna

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno kviešu miltus, maisot tievā strūkliņā pielej karstu pienu.
  2. Katlu ieliek ūdens peldē (var likt arī uz gāzes liesmas retinātāju) un maisot karsē, neļauj masai uzvārīties, līdz tā iegūst biezā krējuma konsistenci.
  3. Pieliek, sagatavotu želantīnu un vaniļas cukuru.
  4. Atdzesētu maisījumu pievieno saputotam krējumam.

    Lai labi garšo!
    Atdzesētu maisījumu pievieno saputotam krējumam.

Lai labi...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 2016. gada 27. aprīlis 12:40
10 g želatīna pievieno nedaudz auksta ūdens, atstāj uzbriest. Kad uzbriedis, kausē karstā ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Tad pievieno vajadzīgajiem produktiem :)
kate 2016. gada 25. aprīlis 15:33
Kā jāsagatavo želantīns?!?
ise 2015. gada 10. janvāris 13:18
bubertam jāmeklē vaniļas mērce,nevis krēms.Krēmam ir jābūt biezam,šķidra ir mērce.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti