Rabarberu ķīselis

4 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg nomizotu rabarberu
  • 1 l ūdens
  • 1 /2 glāze cukura
  • 75 g kartupeļu cietes

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomizotus rabarberus sagriež plānās ripiņās, saliek bļodā un pārkaisa ar cukuru.
  2. Rabarberu miziņas savāra ar paredzēto ūdens daudzumu, izkāš, salej atpakaļ katlā, uzvāra un pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, vēlreiz uzvāra un pārlej iecukurotiem rabarberiem, visu samaisa, pārkaisa ar cukuru , atdzesē.
  3. Pasniedz ar pienu.
  4. P.S. Ja rabarberu kāti ir sārti, miziņu novārījumu var iegūt ļoti skaistā sarkanā krāsā, novārījumam pievienojot citronskābi.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kolis 2011. gada 18. decembris 14:00
Mjaa, padaargs kjiiselis vareetu buut ar 75kg kartupelju cietes... :D
kautkas 2011. gada 17. jūlijs 18:34
75 kg kartupelju cietes :D:D:D
kas as par kjiiseli? :D:D:D:D
Drukas kļūda 2010. gada 1. jūnijs 12:57
Tā nav drukas kļūda :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes