Jūrmalas klimpas

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 l vārītu kartupeļu
  • 0.5 l sarīvētu, nospiestu zaļo kartupeļu
  • 1 ola
  • 200 g sviesta
  • 1 gl. krējuma
  • Sāls
  • 100 g siera ar ķimenēm

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītus kartupeļus samaļ, pievieno sarīvētus, nospiestus zaļos kartupeļus, piesit olu, pieber sāli, un labi samīca.
  2. Ar rokām no masas izveido rullīšus pirksta resnumā un garumā, mazliet saspiež un cep ar taukiem izziestā cepešpannā 20-35 mnūtes.
  3. Saliek māla bļodā vai šķīvī, pārlej ar sviestu vai krējumu, apbārsta ar ķimeņu sieru.
  4. Ēd karstas.
  5. P.S. Sviesta vai krējuma vietā var pasniegt vai nu ar sakultu krējumu, kam pievienotas ķimenes, pipari un ķiploku, vai arī čurkstinātu speķi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni