Pildītās pavasara pankūkas

4 1

Sastāvdaļas

  • Milti
  • Piens
  • 6 olas ( 3 nevārītas, 3 vārītas)
  • 300 gr. spināti
  • Sāls
  • 50 gr. sviests
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, piena, 3 olām un šķipsniņas sāls pagatavo diezgan šķidru pankūku mīklu un izcep plānās pankūkas.
  2. Spinātus noskalo, nosusina un sagriež.Olu sasmalcina kubiciņos.
  3. Katliņā izkausē sviestu un tajā pasutina spinātus līdz tie kļūst mīksti. Sāli pieliek pēc garšas.
  4. Pēc tam mazliet atdzisina, sajauc ar sakapātajām olām, pilda pankūkās. Pankūkas saloca kā konvertiņu un apcep no abām pusēm brūnas.

Komentāri

Diāna Lapsa 2010. gada 1. jūnijs 14:17
Sveiki, man ir 13 gadi un es labprāt pamēģinātu šīs pankūkas, bet par cik neesmu diez ko pieredzējusi šajās lietās tad nezinu cik daudz ir jāliek klāt šāls milti un piens...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis