Omlete ar āboliem
Sastāvdaļas
- 4 vidēja lieluma āboli
- 4 olas
- 4 ēd. karotes miltu
- 2 ēd. karotes cukura
- 1 ēd. karote sviesta
- 1 glāze piena
- 1 ēd. karote (citronu) sīrupa
- Vanilīns
- Sāls pēc garšas
- Notīrītus, šķēlītēs sagrieztus ābolus nedaudz pasautē sviestā. Traukā sakuļ miltus ar olu, pievienojot vanilīnu, cukuru un sāli. Visu atšķaida ar pienu un sīrupu.
- Uz pannas izkausē nedaudz sviesta un uzlej uz tās daļu no olu maisījuma. Liek virsū ābolus un pārlej ar palikušo masu.
- Cep cepeškrāsnī apmēram pusstundu. Pasniedzot pārkaisa ar cukuru un ēd karstu.
Komentāri