„alkoholiskie” makaroni

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 tējk. olīveļļas
  • 2 sarīvētas ķiploka daiviņas
  • ½ kaltēta timiāna
  • 400 g konservētu tomātu
  • 225 g tomātu biezeņa
  • 60 ml vodkas
  • 1 ēd.k. kukurūzas miltu
  • 120 ml liesa piena
  • 30 g svaiga sasmalcināta bazilika
  • 225 g makaronu

Pagatavošana

29 min.
  1. Dziļā pannā ielej eļļu, uzkarsē. Pievieno ķiploku un sautē 1 minūti uz vidēji lielas uguns. Pievieno timiānu, samaisa. Pievieno sasmalcinātus tomātus, tomātu biezeni un vodku, uz nelielas uguns vāra vēl 10 minūtes.
  2. Pienā izšķīdina kukurūzas miltus un kārtīgi samaisa. Pievieno maisījumu pannas saturam un uz lēnas uguns vāra vēl minūti, kamēr mērce sabiezē. Noņem pannu no uguns un pievieno baziliku.
  3. Uzvārītus makaronus liek šķīvjos , pārlej ar mērci. Pasniedz karstus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni