Burkānu torte ar šokolādes glazūru

4 1

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 1 ½gl sarīvētu burkānu
  • 2 gl miltu
  • Skābs krējums
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. sodas

Pagatavošana

1 min.
  1. 6 olu dzeltenumus puto ar 1 ½gl cukura, pievieno 2gl smalki sarīvētus burkānus. Pieliek sāli un sodu. Liek klāt 2 gl miltu un samaisa. Saputo olu baltumus un iecilā mīklā, tad sadala uz pusēm un cep.
  2. Vidū liek skābu krējumu- ripu virsū un pārlej ar šokolādes glazūru.

Komentāri

maitulija 2011. gada 15. decembris 18:30
cik ilgi un cik lielā temperatūrā jācep? mīklai klāt nevajag eļļu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize