Mīklā ietīti āboli

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g āboli
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • MĪKLAI
  • 35 g miltu
  • 20 gsviests
  • 15 g cukura
  • 1 /10 olas
  • 15 g ūdens
  • Citronskābe
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavo kārtaino sviesta mīklu, izveltnē apm. 0,5cm biezā plāksnē un sagriež tik lielos kvadrātos, lai katrā mīklas kvadrātā varētu ietīt ābolu. Ābolus nomizi, izdobj sēklotni, dobumā ieber cukuru ar kanēli. Ābolu liek mīklas kvadrāta vidū un mīklas malas virspusē saspiež. Pēc tam pārziež ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī, līdz gatavi.
  2. Ābolus pasniedz karstus vai atdzesētus, pārkaisītus ar pūdercukuru. Ābolus var ietīt arī kārtainās rauga mīklas kvadrātos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti