Sakņu kotletītes

5 1

Sastāvdaļas

  • Selerijas
  • Burkāni
  • Kāļi
  • Kartupeļi
  • Sīpols
  • Olu rīvmaize
  • Sāls
  • Milti
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra sālsūdenī dažādas saknes: selerijas, burkānus, kāļus, kartupeļus.
  2. Ļauj atdzist.
  3. Pēc tam izmaļ caur gaļas mašīnu.
  4. Pieliek saceptus sīpolus, olas, rīvmaizi, sāli pēc vajadzības un miltus.
  5. No masas izveido kotletītes, kuras cep gaiši dzeltenas.
  6. Pasniedz ar brūkleņu ievārījuma jeb ķirbju salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni