Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu kotletes ar biezpiena pildījumu

2006. gada 27. aprīlis
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Kartupeļu masai pievieno olas dzeltenumu, sāli, miltus, visu samaisa.
2. Masu liek uz miltaina dēļa, izveido ruleti, to sagriež porciju gabalos.
3. Katru gabalu noplacin, uzliek tējkaroti pildījuma.
4. Veido iegarenas kotletes, apviļā rīvmaizē. cep sakarsētās taukvielās no abām pusēm dzeltenas.
5. Pildījumam:
6. Pildījumam biezpienu samaisa ar olas dzeltenumu, sāli, ķimenēm, miltiem.
7. P.S. Ķimeņu vietā biezpienam var pielikt sviestā saceptus sīpolus.
8. Kotletes var veidot ar saldo biezpienu masu tad pievieno sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu vai vaniļas cukuru.
Uz augšu