Garneles ar anānasiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 g rīsu
  • 300 g varītu, notīrīu garneļu
  • 6 ananāsu šķēlītes, var arī konservētus
  • 2 lieli āboli
  • 4 ēdamk. majonēzes
  • 2 ēdamk. krējuma
  • Ēdamk. karī pulvera
  • 4 ēdamk. citrona sulas
  • 2 ēdamk. notīrītu saulespuķu sēklas

Pagatavošana

45 min.
  1. Rīsus novāra.Nokāš un aplej ar aukstu ūdeni. ļauj ūdenim notecēt.
  2. Notīrītu ābolu sagriežam kubiciņos, aplejam ar citronu sulu,sagriežam ananāsu un samaisam ar rīsiem.
  3. Sajauc kopā majonēzi,karī pulveri, krējumu,sāli, piparus.
  4. Rīsus sajauc ar mērci, ļauj visam pastāvēt 30min,zem vāciņa.Pirms pasnigešanas pievieno garneles un pārkaisa ar apceptām sēklām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti