"gribas vēl" gaļiņa

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 1 pudele alus
  • 4 citroni
  • 250 gr medus
  • 1 liels ķiploks
  • 2 lieli sīpoli
  • Burciņa adžikas
  • Sāls pēc garšas
  • Var pielikt arī ķimenes

Pagatavošana

1 min.
  1. Var marinēt gan vistu, gan cūkgaļu...
  2. Visas sastāvdaļas jaucam vienā traukā: ielejam pudeli alus; no citroniem izspiestu sulu; sagrieztus sīpolus; caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus; adžiku; sāli pēc garšas; samaltas vai veselas ķimenes; uzkarsētu medu (uzkarsētu vieglāk iejaukt marinādē). Visu labi samaisa un nogaršo vai kaut kas netrūkst. Pikantumu dod adžika, taču, ja liekas par maz asumiņa var piebērt arī smalkos piparus.
  3. Pievieno gaļu un ļauj diennakti ievilkties. Un tad jau uz uguns! Siekalas saskrēja mutē vien rakstot šo... ;)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni