Parastā, bet garšīgā pildītā ola

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 tējk. majonēzes

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzvāra olas (cieti).
  2. Olas pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.
  3. Dzeltenumu sajauc ar majonēzi un liek atpakaļ olas baltumā kur bijis. Ja nepieciešams var pievienot sāli.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aigars 2011. gada 23. novembris 16:50
Ļoti gardi..:):)
Diāna 2009. gada 29. jūlijs 14:03
es vel pielieku nedaudz sinepites klat! var likt ari vegetu!:)
Renāte 2009. gada 7. jūnijs 17:24
Vēl pie olas dzeltenuma var pievienot dilles.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas