Zaļās pupiņas ar malto gaļu

4 1
Zaļās pupiņas ar malto gaļu
Foto: Depositphotos.com
Šī recepte ir pieskaitāma pie modernās Japānas virtuves. Piedevu kombinācija vairāk atgādina taizemiešu ēdienu.
Sīpolu eļļas recepte: http://www.receptes.lv/receptes/sipolu-ella/

Sastāvdaļas

  • 250 g maltas, liesas cūkgaļas
  • 500 g svaigu zaļo pupiņu pākšu
  • 2 čili
  • 3 ēd. k. gaišās sojas mērces
  • 1 tējk. cukura
  • 2 ēd. k. sīpolu eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Pupiņu pākstīm nogriež kātu galus, pākstis apm. 1 minūti vāra sālsūdenī.
  2. Čili pākstis atbrīvo no sēklām un sasmalcina.
  3. Vokā ielej 1 ēd. k. sīpolu eļļas, apcep malto gaļu, pievieno cukuru, 1 ēd. k. sojas mērces. Apmaisa, pieber pākstis, pēc gaumes - čili. Viegli apcep, pārlej ar 1 ēd. k. sīpolu eļļu, apmaisa.
  4. Nogaršo, ja nepieciešams, pievieno sojas mērci un/vai čili.

    Labu apetīti!
    Nogaršo, ja nepieciešams, pievieno sojas mērci un/vai čili....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni