Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zaļās pupiņas ar malto gaļu

2006. gada 21. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Šī recepte ir pieskaitāma pie modernās Japānas virtuves. Piedevu kombinācija vairāk atgādina taizemiešu ēdienu.
Sīpolu eļļas recepte: http://www.receptes.lv/receptes/sipolu-ella/
Pagatavošana
20 min
1. Pupiņu pākstīm nogriež kātu galus, pākstis apm. 1 minūti vāra sālsūdenī.
2. Čili pākstis atbrīvo no sēklām un sasmalcina.
3. Vokā ielej 1 ēd. k. sīpolu eļļas, apcep malto gaļu, pievieno cukuru, 1 ēd. k. sojas mērces. Apmaisa, pieber pākstis, pēc gaumes - čili. Viegli apcep, pārlej ar 1 ēd. k. sīpolu eļļu, apmaisa.
4. Nogaršo, ja nepieciešams, pievieno sojas mērci un/vai čili.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu