Vislabakas kraukskigakas kartupelju pankukas

5 1

Sastāvdaļas

  • Daudz nomizotu kartupelu 2kg
  • 4 -5 olas(atkarigs no kartupelju daudzuma
  • 4 daivinjas kiploku
  • 10 x0.5cm biezas skeles liesuma
  • Garsvielas pec garsas
  • Ella

Pagatavošana

40 min.
  1. sarive kartupelus, tad pievieno 4-5olas, samaisa, tad pievieno bloda apceptus galas gabalinus un sarivetus (saspiestus) kiplokus. tad pievieno chut chut vegetinju un saliti. tad visu kartigi samaisa un liek uz pannas. cep tumsi brunas ar kraukskigu malinju. Labu apetiti!!!!
  2. P.S.Kam netik asi edieni kiplokus var likt mazak.

Komentāri

Andris 2012. gada 7. augusts 11:10
Neiet runa par garšas kārpiņām,bet iet runa tieši par to ka lai pankūkas būtu kraukšķīgas tad jāliek mannā,un savādāk jārīvē.Un tikai.
sintija 2012. gada 19. aprīlis 12:21
Isteniba, ja velaties uztaisit patiesi labas kartupelu pankukas
tad vienkarsi sarivejiet kartupeljus uz vissmalkakas rives
noteciniet nost schidrumu un pievienojiet palikusos cieti
karote sals un 2 olas.
un pankukas ir gatavas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni