Pavasara spēka zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 āda no īsta lauku stingri žāvēta speķa (ap 10X15 cm)
  • 1 glāze auzu putraimu
  • 1 l ūdens
  • 2 glāzes kapātu nātru dzinumu
  • 2 glāzes sagrieztu skābeņu
  • 1 glāze virzas lapiņu
  • (visi svaigi pavasara zaļumi, auguši tīrā vietā un pašam plikām rokām jāplūc)
  • 1 ola

Pagatavošana

120 min.
  1. Aukstā ūdenī ieliek ādu. Vāra, noputo. Pieber putraimus, vāra, noputo.
  2. Vāra uz lēnas uguns 1,5 h. Pieber zaļumus, ielaiž olu un lēni pavāra līdz ola sabiezē - ap 3 min.
  3. (Kārtīga vitamīnu un dzelzs deva pēc ziemas.
  4. Pašu ādu var arī neēst)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas