Zivs šašliks ar salātiem un garneļu mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g forele
  • 100 g menca
  • 100 g līnis
  • 100 g līdaka( variācijas pašu gaumē)
  • Garšvielas
  • Mērcei
  • 250 g saldais krējums
  • 200 g tīrītas garneles (saldētas vai savā sulā)
  • Zaļumi,garšvielas,miltu bišķis
  • Salātiem
  • Svaigas ,skaistas salātu lapas
  • 100 g redīsi
  • 100 g svaigi gurķi
  • 100 g tomāti
  • 100 g avokādo
  • Zaļumi,citrona šķēlītes,mazs trauciņš ar skābo krējumu

Pagatavošana

30 min.
  1. Svaigās zivis sagriež mazos kubiņos,uzdur uz koka iesmiņiem.,apkaisa ar garšvielām,cep uz grila vai mikroviļņu krāsnī,līdz gatavi.
  2. Pa to laiku uz karstas pannas viegli apcep garneles-ne ilgāk kā 3 minūtes.Tad tās ievieto katliņā ar vārošu ūdeni un vāra vēl 3 minūtes.Pievieno garšvielas,maisot,pievieno saldo krējumu un iemaisa miltus,noņem no uguns.ielej smukāmērces trauciņā.
  3. Salātu lapas izkārto uz paliela šķīvja apklājot apmēram 23 šķīvja.Vienā pusē uz šķīvja kārto zivju iesmiņus,blakus - daiviņās sagrieztus dārzeņus,redīsus veselus,tiem blakus-krējuma trauciņu.Izrotā ar citrona šķēlītēm,kuras vēlāk uzspiež uz zivju iesmiņiem.
  4. labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas