Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marinēti šķiņķīši sēņu,paprikas saldajā mērcē

2006. gada 15. aprīlis
Foto: Zane Zazerska
Pagatavošana
1 min
1. šķinķīšus saliek taruciņā, kur marinēs. pārspiež ar pus citronu, apber ar karri un pētersīļiemun aplej ar majonēze tā lai pārsedz visus gabaliņus, pieliek sagrieztu sīpolu, aplej ar etiķi- apmēram 6 ēdamkarotes. pārspiež vēl ar otru pusi citrona, apmaisa visu. Marinādei jābūt krējuma biezumā. uzliek vāku traukam un liek to visu uz pāris stundām ledusskapī. sagatavo karstu pannu un liek šķiņķīšus ar visu marinādes mērci cepties. Rupjos gabalos-šķēlītēs sagriež šampinjonusun liek uz pannas, pievieno smalkāk sagrieztu papriku, dārzeņus cepot samaisa ar marinādes mērci, cep! kad vistiņa nedaudz apcepusies visu pārlej ar pusi no saldā krējuma(rekomendēju diezgan treknu, vislabāk lauku saldo krējumu) visu nedaudz pasautē, kad gaļa sāk atdalīties no kauliņa, aplej ar atlikušo saldo krējumu, pievieno vegetu un nedaudz vēl pasilda uz lēnas uguns, mērcei jābūt biezai! pasniedz ar vārītiem kartupeļiemun salātiem pēc gaumes!
2. Labu apetīti!!!!
Uz augšu