Magonu torte ar mokas kremu

3 1

Sastāvdaļas

  • Magones 1 gl
  • 0.5 piens 0,50 g
  • Olas 8 gab
  • Rīvēti sausiņi 5ēd .k
  • Cukurs 1 gl
  • Vanīļas cukurs
  • Mokas krēms
  • 2.5 Šķīstošā kafija 2,5 ēd k [ar kaudzi]
  • Ūdens
  • Olas 4gb
  • Kartupeļu milti 2ēd. k
  • Cukurs 6 ēd .k
  • Sviests 400 g
  • Liķieris 1-2 ēd .k
  • Skabs ievarijums

Pagatavošana

50 min.
  1. Magones ar pienu aplauce žavē uz panas [apgrauzdejot]
  2. Olas dzeltenumu sakļ ar lielako pusi cukura ,pievieno magones [atdzisšas],vaniļas cukuru un rivmaiz.
  3. Olas baltumu saputo ar atlikušo cukuru pievieno pārējai masai viegli iecilajot .
  4. Formu ietauko cep mērena siltumā gatavu sagriež 3ripas
  5. Krems;;
  6. Olas sakuļ ar cukuru pievieno miltus un lēni maisot pielej karstu kafiju visu labi izmaisa un karsē ūdens peldē kamēr sabiezē .
  7. Kad ir padzisis pievieno sviestu .
  8. Ja nav laika es apakša lieku ievārijumu un virsu putukējumu sanāk labi un ātri .
  9. Labu apetiti .

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize