Komentāri par: Ghī (kausēts sviests)

Maruta 17. februāris 16:27
P.S. Ļoti svarīgs fakts, ka jābūt NESĀLĪTAM SKĀBKRĒJUMA SVIESTAM!
inta 2012. gada 23. septembris 21:32
es daru tiesi taa, tikai peec apmeeram stundas es sviestu izkaarsu caur marli, tad vinam nav nekaadu tumso nogulsnu. pagatavotais eediens ar so sviestu, patiesaam ir burviigs un loti garsiigs. iesaku pameeginaat.
Nadina 2010. gada 2. novembris 20:43
Savaadi, kaadas minuutes atpakal lasiju rakstu, kur piemineets siss sviests un tagad atrodu, kaa to pagatavot... Varbuut paariet uz ajuurveedu... ;) Gribeetos jau pameeginaat, tik zeel, ka siciiijaa neatrod indiesu garsvielas...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes