Sākums > Receptes > Zupas

Šampinjonu krēmzupiņa kristīnes gaumē

2006. gada 6. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Sviestā uz pannas apcep smalki sagrieztu sīpolu un šampinjonus.
2. Katlā ielej vidēji 1,5l ūdens, pievieno buljona kubiņus (pēc garšas), šajā ūdenī uzvāra smalki sagrieztus kartupeļus un burkānu.
3. Kad kartupeļi un burkāni gatavi, buljoniņu atlej, bet kartupeļiem un burkāniem pievieno sviestā apceptos šampinjonus, visu sablenderē. Tad lej atpakaļ atlieto buljoniņu, samaisa, liek uz lēnas uguns vārīties, pievieno saldo krējumu un nedaudz kartupeļu pārslu (tas lai zupiņa būtu krēmīgāka).
4. Ļauj zupai atdzist, var pievienot grauzdiņus.
5. Labu apetīti!
Uz augšu