Pica ar garnelēm

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • ¼ lavaša
  • 100 g garneļu
  • 50 g siera šķēles
  • 4 -5 ķirštomātiņi
  • ½ paprikas
  • Bazilika lapiņas
  • 2 ēdam.k kečupa
  • Karijs
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Lavašu pārziež ar augu eļļu, pārlaista ar kečupu, pārklāj ar siera šķēlēm. Virsū liek sagrieztu papriku, ķirštomātiņus, garneles, pārkaisa ar kariju, sāli un bazilika laipņām. Cep 250 grādu temperatūrā 6-7.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni