Bolonje spageti

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 liels sīpols
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 250 g maltās gaļas
  • 2 ēdamk. tomātu pastas
  • Sāls, pipari
  • 800 g notīrītu tomātu no konserviem
  • 1 ēdamk. krējuma
  • 1 ēdamk. cukura
  • 200 g siera

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīrīto sīpolu smalki sakapā. Eļļu uzsildi kastrolī, ieliek tu malto gaļu, apcepj. Lielos gaļas gabalus saspaida Ar dakšiņu.Pievieno sīpolus, tomātu pastu,sāli, tomātus.Tomātus saspaida ar karoti, visu samaisa.Mērcei jāvārās uz mazas uguns apmēram 30 min. Visu laiku maisot. Tad pievieno krējumu un cukuru.
  2. Izvāra spageti
  3. Spageti kārto uz šķīvja, pievieno mērci, pāri pārkaisa sieru.

Komentāri

julija denisova 2009. gada 13. augusts 12:26
paldies par recepti ! ļoti gašigi! tik es konserveto tomatu ieliku svaigus tomatus bez mizas :)
liva skrastinja 2009. gada 4. jūnijs 14:38
nu takaa piceerijaa , bommba !!!! visnotalj interesants eediens!! mums garshoja:}

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni