Pikantie ziedkāposti

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 škēles rupjmaizes
  • 1 rozetēs sagriezts ziedkāposts
  • Sāls un melnie pipari
  • 4 ēdamk. eļļas
  • 1 izspiesta ķiploka daiviņa
  • 1 smalki sakapāts sarkanais čili pipars
  • 8 uz pusēm pārgrieztas melnās olīvez bez kauliņiem
  • 2 olas
  • Nedaudz piena
  • 150 g siera

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzkārsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem. Maizi 20 min aptur cepeškrāsnī, lai tā izkalst un kļūst kraukšķīga. Maizi sarīvē.
  2. Katlā ieliek ziedkāpostu, pielej verdoša ūdens, lai tas būtu apsegts, un pieber nedaudz sāls. Ziedkāpostus uzvāra, tad atstāj vēl varīties apmēram minūti vai tik ilgi līdz tie kļūst pamīksti, tad nokāš.
  3. Lielā pannā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu. Pannā ieliek ķiplokus, čili piparus, ziedkāposta rozetes un cep 3 min, līdz kāposti sāk apbrūnēt,pievieno sakultu olu ar pienu, visu kārtīgi samaisa, tad pievieno olīves, rīvmaizi, pēc garšas sāli un piparus. Cep vēl 1 minūti, tad pārkaisa aer sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni