Burdas biezpiena kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Pamats
  • 100 gr.margarīna vai sviests
  • 120 g milti
  • 1 ola
  • 2 deserta karotes krējuma
  • ½ tējkarote soda
  • ½ tējkarote citronskābe
  • 3 ēdamkarotescukurs
  • Vidējā kārta
  • 600 g trekna biezpiena
  • 3 olu dzeltenumi
  • 180 g cukura
  • 30 g mannā
  • 100 g krējuma(6 deserta karotes)
  • Virsējā kārta
  • 3 olu baltumi
  • 120 g cukurs,vanilīns

Pagatavošana

2 min.
  1. Pamatam:
  2. Visu samaisa. Liek formā. Cep pusgatavu.
  3. Vidējā kārta:
  4. Visus produktus samaisa un lej virsū pusceptajam pamatam.Cep,kamēr biezpiens paliek gaiši brūngans.Šo kārtu cepot formai apakšā jāliek trauks ar ūdeni.
  5. Virsējā kārta:
  6. Baltumus ar cukuru stipri sakuļ un liek virsū biezpiena kārtai.Cep nelielā karstumā, lai vairāk kalstu nekā ceptu.

Komentāri

liga 2012. gada 1. februāris 19:17
laikam garsiga kuka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize