Sākums > Receptes > Deserti

Kārtains gardums ar āboliem un saldējumu

2007. gada 16. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Sastāvdaļas norādītas 1 porcijai.
2. Šokolādes mērci iespējams jau gatavu nopirkt veikalā.
3. Skārda pannu iesmērē ar eļļu un ieklāj cepamo papīru. Mīkstu sviestu samaisa ar cukuru un kaudzītēs liek uz pannas. Uzliek ābolu šķēlītes, kārtaino mīklu un cep cepeškrāsnī.
4. Gatavo vaniļas mērci. Katliņā uzvāra sviestu, pieliek kviešu miltus un apcep. Pieliek saldo krējumu, cukuru, vaniļas cukuru un uzvāra.
5. Gatavo standziņu. Saldētu kārtaino mīklu sagriež 3cm platos un 12cm garos gabaliņos. Cep cepeškrāsnī.
6. Uz šķīvja liek siltu pīrāgu un vaniļas mērci, kārtainās mīklas standziņu un saldējumu. Rotā ar valriekstiem, pūdercukuru un šokolādes mērci.
Uz augšu