Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivju - gaļas kārtojums

2006. gada 27. marts
Foto: Iveta Sausiņa
Pagatavošana
60 min
1. Apgrauzdē baltmaizes kubiciņus cepeškrāsanī.
2. Cauraugušo, žāvēto speķīti un zivs fileju sagriež kubiņos vai mazos gabaliņos.
3. Sarīvē sieru.
4. Citronu un ķiploku daiviņas izspiež.
5. Tad ņem sautējamo stikla trauku, liek kārtām.
6. Sausiņi trauka dibenā, tad zivs gabaliņi - tiem uzkaisa nedaudz garšvielas un uzpilina citronu un ķiploku sulu, atkal sausiņi, tad gaļas gabaliņi, atkal zivtiņa, sausiņi, gaļas gabaliņi.
7. Priekšpēdējai kārtai jābūt grauzdiņiem un pēdējai - rīvētam sieram.
8. Liek cepeškrāsnī cepties.
9. Siers izkūstot rada vāka efektu.
10. Un es nekad nebiju domājusi, ka zivs tik labi iet kopā ar žāvētu gaļiņu!
Uz augšu