Zivju - gaļas kārtojums

3 1

Sastāvdaļas

  • Grauzdēta baltmaize kubuciņos (var arī grauzdiņus nopirkt, bet tas nav tas...)
  • Cauraudzis, žāvēts speķītis
  • Zivs fileja
  • Siers
  • Citrons
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Zivju garšvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. Apgrauzdē baltmaizes kubiciņus cepeškrāsanī.
  2. Cauraugušo, žāvēto speķīti un zivs fileju sagriež kubiņos vai mazos gabaliņos.
  3. Sarīvē sieru.
  4. Citronu un ķiploku daiviņas izspiež.
  5. Tad ņem sautējamo stikla trauku, liek kārtām.
  6. Sausiņi trauka dibenā, tad zivs gabaliņi - tiem uzkaisa nedaudz garšvielas un uzpilina citronu un ķiploku sulu, atkal sausiņi, tad gaļas gabaliņi, atkal zivtiņa, sausiņi, gaļas gabaliņi.
  7. Priekšpēdējai kārtai jābūt grauzdiņiem un pēdējai - rīvētam sieram.
  8. Liek cepeškrāsnī cepties.
  9. Siers izkūstot rada vāka efektu.
  10. Un es nekad nebiju domājusi, ka zivs tik labi iet kopā ar žāvētu gaļiņu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni