Pica parastā

2006. gada 26. marts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
80 min
1. Ielej trauciņā 100 g ūdens, pievieno raugu un nedaudz cukuru, ļauj uzrūgt.
2. Pēc tam uzraudzēto raugu pievieno miltiem, pielej atlikušo ūdeni, sāli, eļļu un samīca. Pēc tam ļauj masai uzrūgt.
3. Kad uzrūdzis, veido vēlamā lieluma picas pamatni.
4. Kad tā izveidota, virsū liek tomātu mērci, desu, rīvētu sieru.
5. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos un cep pēc nepieciešamības - viss atkarīgs no mīklas biezuma, pildījuma daudzuma. Vidēji tas aizņem 30 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu