Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pica "vecā labā veronika"

2006. gada 26. marts
Foto: ieva e
Pagatavošana
1 min
1. Sagatavo picas pamatni kā jebkurai citai picai.
2. Sīpolus sagriež plānos gredzenos, tomātus šķēlītēs, olīvas-var gan atstāt veselas, gan sagriezt uz pusēm.
3. Uz pannas apcep malto gaļu, pievienojot sāli, piparus un citas garšvielas pēc izvēles.
4. Picas pamatni apziež ar tomātu mērci un apkaisa ar sarīvētu sieru diezgan biezā kārtiņā.
5. Virs siera vienmērīgi klāj malto gaļu, uz tās- sīpolus, pēc tam tomātus, izrotā ar olīvām.
6. Liek cepties iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī, cep kamēr mīkla kraukšķīga.
7. P.S. Ja vēlas, pirms šaušanas krāsnī var picai uzbērt vēl papildus sieru.
Uz augšu