Skābeņu zupa ar žāvētu gaļu

4 1
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 kg žāvētas gaļas
  • 200 g grūbu
  • 6 olas
  • 1 burciņa konservētu skābeņu
  • 1 buljona kubiņš
  • Sāls
  • Kartupeļi (pēc vēlēšanās)
  • Krējums
  • Lociņi

Pagatavošana

100 min.
  1. Žāvēto gaļu liek vārīties kopā ar grūbām, kad gaļa gatava, izņem to ārā, pievieno vēl nedaudz ūdens, pavāra drusku un liek klāt stienīšos sagrieztus kartupeļus.
  2. Pa to laiku uzvāra olas un nolupina gaļu no kauliņiem, bet atstāj gana lielos gabalos. Pievieno zupai.
  3. Kad kartupeļi gatavi, pievieno buljona kubiņu, sāli un skābenes.
  4. Olas sagriež rupjākos gabaliņos un pievieno katlam. Lej porcijas, bet tā, lai katrā tiktu pa gaļas gabaliņas. Pasniedz ar krējumu un lociņiem.
  5. Ļoti, ļoti garšīgi!
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Daina 21. aprīlis 19:41
TIKAI BEZ BULJONA KUBIŅA!
Aisgar 2011. gada 16. septembris 11:41
Hujnja pilna. Nepareizi. Viss ir nepareizi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Zupas

Jaunākās receptes