Ananasu gredzenu kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • 50 g mīksta sviėsta vai margarīna
  • 100 g brūnā cukura
  • Kārba ananasu gredzenu ( vajadzēs 7)
  • 150 g sviesta vai margarina
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • 250 g kviešu miltu
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 1 tējkarote cepmā pulvera
  • ½ tējkarotes sasmalcināta kardamona

Pagatavošana

120 min.
  1. 1- Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādu temperatūrai.
  2. 2- Notecina ananasu gredzenus un nosusina ar papīra salveti.
  3. 3-Ietauko veidni ar lidzenu pamatni apmēram 22cm diametrā ar sviesutu vai margarinu (50g) .
  4. 4- Iekaisa veidnē brūno cukuru un liek ananasu gredzenus ( vienu pa vidu un sešus apkārt, lai sanāk puķīte).
  5. 5- Saputo sviestu vai margarīnu ar cukuru.
  6. 6- Pa vienai ieputo olas.
  7. 7- Samaisa sausos produktus un pievieno mīklai.
  8. 8- Liek mīklu uz ananasiem veidnē.
  9. 9- Cep kūku cepeškrāsns vidus restīšu līmenī 175 grādu temperatūrā apmērm 40 minūte.
  10. 10- Siltu kūku izgāž no veidnes un pasniedz ar vaniļas saldējumu.
  11. Es dievinu $o kūku... :PPP piedzeriet klāt ananasu sulu...!

Komentāri

Laura 2011. gada 11. jūlijs 13:18
Ļoti garda kūka, šī pati recepte bija arī žurnālā "Māja & dārzs"

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize